Cetak Sticker Plastic (PVC & Transparent)

RM0.00
Sticker jenis ini sesuai untuk kegunaan produk yang basah seperti Sticker Air Balang, Sticker Minuman atau Sticker Sejuk Beku. Kami juga menerima tempahan cetakkan Sticker untuk # Door Gift dan Sticker Warna # Sticker Nama Buku Sekolah # Sticker Akikah dan lain-lain # Sticker Minuman dan lainnya # Anda boleh upload design, logo, photo sticker sedia ada atau kalau belum ada design, boleh sketch dan upload kepada kami dan kami akan buat design dan hantar semula pada anda untuk semakan sebelum membuat pembayaran.
SKU: STCP001

nopelectro.availableoptions

Sticker Plastik (PVC,Foil,Transparent) : Sticker jenis ini sesuai untuk produk-produk basah seperti gelas minuman, produk sejuk beku atau sticker untuk badan luar kenderaan sebab ianya lebih tahan lama dan ink tidak mudah luntur.
# Sticker yang boleh order di Website ini hanya saiz 4cm X 4cm dan 5cm X 5cm saja sebab saiz itu adalah Saiz STANDARD yang kebanyakkan tempahan yang kami buat.
# Jika anda memerlukan lain-lain saiz boleh WhatsApp 60198813858 untuk perbincangan lanjut.
# Design : Jika memerlukan design yang pelbagai bentuk, kami boleh buat mengikut permintaan pelanggan.
# Selepas menerima tempahan, pihak kami akan menyediakan artwork/design dan hantar pada pelanggan untuk semakkan dan sekiranya ada pembetulan boleh maklumkan pada pihak kami.

# Sekiranya selepas semak design/artwork yang kami hantar dan pelanggan berpuas-hati barulah buat pembayaran seperti yang terdapat di invoice. Dengan itu tiada sebarang masalah kesilapan design dan sebagainya sebab semuanya dikenal-pasti sebelum pembayaran dibuat.

# Selepas pembayaran diterima, barulah kami menyiapkan tempahan pelanggan

Sebarang Remark berkaitan warna sticker, bentuk sticker boleh tulis di komen remark semasa Check-Out

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami...
RizQi Stamp

Lot 7, Grd Floor, Wisma TJR
Putatan Square, Jln JKR, Putatan
( Belakang Maybank Putatan dan Bersebelahan Coin Laundry)
Lokasi Kedai (Google Map) : http://rizqistamp.mylabuan.biz
Call / SMS / WhatsApp -: 60198813858

#Sticker #StickerKertas #StickerPlastic #StickerPVC #LabelMakanan #StickerCut #StickerKereta #StickerMotor #Pelekat #StickerMurah #stickers #DesignSticker #StickerWaterproof #StickerClub #Pelekat #StickerPersatuan #StickerSekolah #RizQiCopyCentre #StickerViral #StickerUmmah #StickerMoto #StickerKeahlian