Keperluan Membuat Chop Syarikat atau Rubber Stamp

Keperluan Chop atau Rubber Stamp

Adakah anda memerlukan rubber stamp atau chop getah? tapi anda sibuk dan tiada masa atau kesempatan untuk pergi membuat tempahan rubber stamp?

Tambahan lagi, untuk singgah dikawasan yang sukar untuk dapat parking memang memeningkan kepala..sudahlah susah dapat parking dan jika dapat parking mau bayar lagi..

Nahhh..kami ada penyelesaian..tempahan boleh dibuat menggunakan smartphone dan buat tempahan di website kami RizQi Stamp | Putatani, ianya lebih mudah dan anda tak perlu risau tentang masalah parking dan sebagainya.

Kami ada menjual beberapa jenis rubber stamp seperti :

# Self-Inking Stamp 
# Pocket Rubber Stamp 
# Handy Rubber Stamp
# Normal Rubber Stamp / Chop biasa yang perlu guna Stamp Pad

Cara Tempahan :
# Anda hanya pilih jenis rubber stamp dan isi maklumat yang diperlukan dan selepas lengkap diisi dan hantar.
# Selepas hantar tak perlu bayar dulu sebab kami akan hubungi anda semula berserta artwork/design rubber stamp, selepas anda semak artworkdesign dan berpuas-hati dengan artwork/design barulah membuat pembayaran ke akaun bank kami.
# Dengan cara begini semua pihak berpuas-hati dan mengelakkan sebarang kesilapan luar jangkaan.

Quality :
# Quality adalah keutamaan kami dan oleh itu, Perkhidmatan Express disediakan atas Permintaan Pelanggan
# Tempoh Siap Tempahan dalam 24 Jam

#MyLabuanCopyCentre #PhotostatService #BusinessCardPrinting#TeeShirtPrinting #RubberStamp #RubberStampMaker #Chop#QualityRubberStamp #MeowQu #Stamping #SelfInkingStamp#PreInkStamp #PrintingPutatan #Photostat #Binding #StickerMurah#NormalRubberStamp #ChopBiasa #Laminating #Binding #ChopGetah#PembuatChop #RubberStampPutatan #Sticker #RizQiStamp #RubberStampExpress #RizQiSticker #RizQiStickerMurah #RubberStampMurah

Leave your comment