Makanan & Minuman

Menjual produk pemakanan tambahan untuk penjagaan kesihatan tubuh badan.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Andro-G atau Hempedu Bumi

Andro-G atau nama saintefik adalah Andrographis Paniculata dan kalau di kampung masyarakat memangil pokok Hempedu Bumi dan pada kebiasanyanya masyarakat memang tau yang pokok Hempedu Bumi adalah tersangat pahit kalau digigit daun atau batangnya.
RM0.00

Kopi Lingzhi 3 dalam 1

Apa itu Kopi Lingzhi DXN? Kopi Lingzhi merupakan jenis kopi yang terbuat dari formulasi ekstrak cendawan Lingzhi dan biji kopi pilihan yang rendah kalori.Kopi Lingzhi sangat sesuai diminum oleh lelaki dan wanita kerana kandungan cendawan Lingzhi di dalamnya memiliki berbagai khasiat yang sangat baik untuk kesihatan tubuh badan manusia.
RM38.00

Produk RG dan GL

Apa itu RG dan GL? # RG : Reishi Gano # GL : Ganocelium Ganoderma adalah sejenis cendawan yang mempunyai nilai-nilai perubatan atau farmaseutikal yang unik. Istilah saintifik bagi kulat ini ialah Ganoderma Lucidum, manakala istilah am nya ialah Reishi yakni panggilan bagi masyarakat di Jepun dan Ling-zhi pula panggilan bagi masyarakat di China.
RM0.00

Spirulina Tablet dan Kapsul

Sebahagian besar spirulina mengandungi protein dan asid amino penting, dan biasanya lebih disyorkan untuk ‘ vegetarian’ disebabkan zat besi semulajadi yang tinggi dalam spirulina.
RM0.00