Name TAG | Epoxy dan PVC

RM0.00
Seperti mana yg kita sedia maklum bahawa sehingga kini kita masih lagi memerlukan Name TAG samada kita dah berkerja atau pelajar. Ianya suatu keperluan pada yang memerlukan. Oleh itu kami di RizQi Stamp memudahkan proses order daripada cara lama yang perlu datang ke kedai dan terpaksa mencari parking dan membayar parking kepada kemudahan order di hujung jari saja dan anda hanya perlu order, bayar dan datang ambil Name TAG di kedai kami tanpa perlu bayar parking. # Kami menyediakan dua saiz Name TAG iaitu : # No 1 : 20mm X 74mm # No 2 : 25mm X 74mm (Ini adalah Saiz mengikut syarat Penjawat Awam)
SKU: NTG001

nopelectro.availableoptions

*
*
*

Oleh itu kami di RizQi Stamp memudahkan proses order daripada cara lama yang perlu datang ke kedai dan terpaksa mencari parking dan membayar parking kepada kemudahan order di hujung jari saja dan anda hanya perlu order, bayar dan datang ambil Name TAG di kedai kami tanpa perlu bayar parking.

# Tempoh Siap Tempahan dalam 24 Jam (Kalau Guna Epoxy ambil masa 2 atau 3 Hari Berkerja)

Jika anda memerlukan Name TAG boleh lahh menghubungi kami untuk tempahan atau datang ke kedai kami di Putatan.

RizQi Stamp
Lot 7, Wisma TJR, Putatan Square
Jln JKR, Putatan, Sabah
(Belakang Maybank Putatan / Bersebelahan Coin Laundry)
Lokasi Kedai (Google Map) : http://rizqistamp.mylabuan.biz
Atau Call/WhatsApp : 60198813858

#NameTAG #TAGNama #TAGepoxy #PhotostatService #BusinessCardPrinting #TeeShirtPrinting #RubberStamp #RubberStampMaker #Chop #QualityRubberStamp #MeowQu #Stamping #SelfInkingStamp #PrintingPutatan #Stamp #Photostat #Binding #StickerMurah #Pad #NormalRubberStamp #ChopBiasa #RizQi #Laminating #Binding #Vinyl #ChopGetah #PembuatChop #StickerKueh #ChopNurse #RubberStampPutatan #Sticker #RizQiStamp