Catalog Sticker Kertas dan Kalis Air ( MirrorCoat & PVC )

Kami menyediakan perkhidmatan mencetak sticker dengan berbagai bentuk dan saiz. Anda boleh membuat pilihan berdasarkan contoh yang kami sediakan atau boleh juga kami membuat design mengikut permintaan pelanggan. # Kod Design ada sebelah Kiri Bawah Photo Design # Ini hanyalah Catalog Contoh Sticker dan untuk tempahan boleh dibuat melalui WhatsApp : 60109525193

Catalog Sample Sticker

# Kod Design ada sebelah Kiri Bawah Photo Design

# Ini hanyalah Catalog Contoh Sticker dan untuk tempahan boleh dibuat melalui WhatsApp : 60109525193

Picture of Cetak Sticker Kertas (MirrorCoat)
Cetak Sticker Kertas (MirrorCoat)
Design STICKER untuk Pembuat Kuih, Menjual Kek, Botol Minuman, Barangan Sejuk Beku, Menjual Makanan Online dan lain2.. Kami juga menerima tempahan cetakkan Sticker untuk # Door Gift dan Sticker Warna # Sticker Nama Buku Sekolah # Sticker Akikah dan lain-lain # Sticker Minuman dan lainnya # Tempahan Lebih 300 Pcs : Penghantaran PosLaju PERCUMA Seluruh Malaysia # Anda boleh upload design, logo, photo sticker sedia ada atau kalau belum ada design, boleh sketch dan upload kepada kami dan kami akan buat design dan hantar semula pada anda untuk semakan sebelum membuat pembayaran.
SKU: STC001

nopelectro.availableoptions

RM0.00
Picture of Cetak Sticker Plastic (PVC & Transparent)
Cetak Sticker Plastic (PVC & Transparent)
Sticker jenis ini sesuai untuk kegunaan produk yang basah seperti Sticker Air Balang, Sticker Minuman atau Sticker Sejuk Beku. Kami juga menerima tempahan cetakkan Sticker untuk # Door Gift dan Sticker Warna # Sticker Nama Buku Sekolah # Sticker Akikah dan lain-lain # Sticker Minuman dan lainnya # Anda boleh upload design, logo, photo sticker sedia ada atau kalau belum ada design, boleh sketch dan upload kepada kami dan kami akan buat design dan hantar semula pada anda untuk semakan sebelum membuat pembayaran.
SKU: STCP001

nopelectro.availableoptions

RM0.00
Product tags